Adverteren
op Marktplaats

Direct bovenaan in Google? Pageboss Marketing zorgt op korte termijn voor meer klanten en omzet voor jouw bedrijf. We helpen je graag aan meer conversie via Google. Weet je welke Europeanen het vaakst op Google advertenties klikken? Dat zijn dus Nederlanders. 70,1% van de Nederlanders gebruikt Google Search. Genoeg bereik dus!

Gratis consult aanvragen
Xgp-XIhg4p-L5-V
Gratis consultancy t.w.v €119,-  Meetbare resultaten

  We beloven geen onrealistisch resultaten: de resultaten van onze Marktplaats campagnes zijn altijd meetbaar. Je weet precies wat je uitgeeft en wat het opbrengt. Maandelijks sturen wij een rapportage en in overleg kunnen wij het persoonlijk bespreken. Onze aanpak is uniek.

  7 jaar ervaring

  We hebben behoorlijk wat ervaring en dat laten we graag zien. Wij hanteren geen rare beperkingen of contracten. Onze SEA experts hebben ervaring met kleine budgetten van MK’bers tot grote budgetten in de duizenden euro’s van multinationals. Niks is voor ons te gek.

  Vanaf ieder budget

  Wij zijn niet alleen maar op zoek naar alle grote vissen in de zee. Met ieder budget kan je al adverteren op het platform van Marktplaats. Onze Marktplaats campagnes zijn ijzersterk opgezet via Admarkt, waardoor maandelijkse optimalisatie voor beperkte budgetten ook mogelijk is.

  Wat onze klanten vertellen

  Het is fijn samenwerken met PageBoss. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en erg behulpzaam.
  Jan Pieter Koopman
  Jan Pieter Koopman
  2021-12-23
  Zij hebben onze nieuwe website gebouwd. In het proces hebben zij hun kennis goed gebruikt en ons geadviseerd wat goed was om te doen. Tijdens het bouwen van de site hebben wij tussentijds overleg gehad, zodat de site perfect aan onze wens zou voldoen. Dat is gelukt!
  MioX Reclame
  MioX Reclame
  2021-10-18
  Alles in huis waar je naar opzoek bent op het gebied van webhosting tot marketing. Onze samenwerking met PageBoss is vanaf moment één naar wens verlopen. Van realistische doelstellingen zetten tot kundig advies op het gebied waar dit nodig was.
  Mike Winterkamp
  Mike Winterkamp
  2021-10-16
  Jaap is echt top! Luistert goed naar je wensen, als er iets verbeterd moet worden is dat zo gepiept, is meedenkend en enthousiast. Mijn webshop opent later, dit was voor hem geen enkel probleem. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn kantoor is gezellig en echt zijn eigen plekje. Dat is voor klanten heel fijn!
  annelies van der linden
  annelies van der linden
  2020-10-29
  Bij Pageboss kan je voor alles voor je bedrijf terecht. Hij denkt met je mee, en altijd goed advies. Heeft de tijd voor je, en goed bereikbaar. Top zaak.
  Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
  Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
  2020-10-28

  Jan-Jaap

  Oprichter PageBoss, Marktplaats Admarkt Specialist

  Meedenkend, resultaatgericht, toegankelijk en betrouwbaar. Je zal Jan-Jaap nooit betrappen op een slecht humeur. Onderbouwd door een doordachte Admarkt strategie zorgt Jan-Jaap voor online succes. Proactief en altijd met een glimlach!

  Op korte termijn resultaat
  met een Marktplaats Admarkt Specialist

  Bel ons nu en je advertentie staat binnen no-time online, specifiek gericht op jouw doelgroep. Binnen een paar uur nadat onze ijzersterke campagnes online staan zie je de eerste bezoekers binnenstromen. Deze bezoekers kopen je product of vragen informatie op en je krijgt het opeens heel erg druk. De droom van iedere ondernemer? Deze droom kan werkelijkheid worden door direct te beginnen met adverteren op marktplaats.

  Het voordeel van adverteren op marktplaats is dat je al op korte termijn resultaat kunt boeken en je investering eruit kunt krijgen. Een goed zoekmachine marketing bureau levert geld op, in plaats van dat het alleen maar geld kost. Je huurt toch ook een goede boekhouder in die je uiteindelijk alleen maar geld bespaart?

  Wil je dus zo snel mogelijk meer klanten? Wij staan als Admarkt specialist voor je klaar!

  Vraag een gratis consultancy aan t.w.v €119,-