Wie
zijn wij?

Onderbouwd door een doordachte strategie zorgen we met onze marketeers voor online succes. Proactief en altijd met een glimlach!

Contact
Xgp-XIhg4p-L5-V

Wat zeggen onze klanten?

Het is fijn samenwerken met PageBoss. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en erg behulpzaam.
Jan Pieter Koopman
Jan Pieter Koopman
2021-12-23
Zij hebben onze nieuwe website gebouwd. In het proces hebben zij hun kennis goed gebruikt en ons geadviseerd wat goed was om te doen. Tijdens het bouwen van de site hebben wij tussentijds overleg gehad, zodat de site perfect aan onze wens zou voldoen. Dat is gelukt!
MioX Reclame
MioX Reclame
2021-10-18
Alles in huis waar je naar opzoek bent op het gebied van webhosting tot marketing. Onze samenwerking met PageBoss is vanaf moment één naar wens verlopen. Van realistische doelstellingen zetten tot kundig advies op het gebied waar dit nodig was.
Mike Winterkamp
Mike Winterkamp
2021-10-16
Jaap is echt top! Luistert goed naar je wensen, als er iets verbeterd moet worden is dat zo gepiept, is meedenkend en enthousiast. Mijn webshop opent later, dit was voor hem geen enkel probleem. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn kantoor is gezellig en echt zijn eigen plekje. Dat is voor klanten heel fijn!
annelies van der linden
annelies van der linden
2020-10-29
Bij Pageboss kan je voor alles voor je bedrijf terecht. Hij denkt met je mee, en altijd goed advies. Heeft de tijd voor je, en goed bereikbaar. Top zaak.
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
2020-10-28

Ons team

We zijn een premium online marketingbureau met twee specialisten die nauw samenwerken met haar klanten. Deze kleinschalige opzet geeft unieke kansen om proactief en no-nonsense samen te werken. We zien onszelf als de interne marketing afdeling van onze klanten en zo gaan wij ook te werk.

Ons team heeft een breed scala (digitale) expertisen en is daar ook in geschoold waarmee we een wendbare en proactieve basis neerzetten. Zo kunnen wij elk project of elke marketing sprint samen tot een perfect einde brengen. Op tijd en binnen budget.

We gaan voor kwaliteit, ook als je dat niet direct ziet. We doen liever iets goed, dan snel daarom zijn we trots op het werk dat we opleveren.

Jan-Jaap

Oprichter, Back-end developer All-round Marketeer

Melle

Front-end developer, SEA specialist

Viola

Copywriter, SEO specialist

Ricardo

Server beheerder

Mo

Back-end developer

Certificeringen & Partners

Samenwerkingen

Het kantoor

PageBoss Marketing is centraal gelegen langs de A44 in Oegstgeest. Neem plaats in onze loungebank en geniet van onze heerlijke Nespresso koffie.

Oegstgeest

De Boeg 4T, 2343HK, Zuid-Holland
+071 569 0563

info@pageboss.nl

Routeplanning