Veelgestelde
vragen.

In deze sectie vind je antwoord op veelgestelde vragen over een website laten maken, website specificaties, administratie en onze zekerheden. Hierdoor krijg je snel antwoord op al je vragen ūüôā Staat je vraag er niet tussen? Druk op de knop dan nemen wij contact met je op.

Contact

Website ontwikkeling

Na akkoord op een offerte geven wij een globale planning af. Bij uitzondering kan dit ook voorafgaand aan de offerte. Indien gewenst plaatsen wij binnen 1 werkdag een tijdelijke website online op je domein. Na aanschaf van een website duurt het ongeveer 2 weken voor een basis website is afgerond. Kleine Webshops nemen ongeveer 4-6 weken in beslag.

Je kunt op vertrouwen dat wij net zolang doorgaan tot alle partijen tevreden zijn. Door vooraf goed te communiceren raken wij met ons team bijna altijd de juiste snaar. Je hebt 3 feedback rondes om al je wensen en behoeften door te geven. Wij gaan net dat stapje verder als andere marketing bureau’s.

Jazeker, Onze¬†website pakketten¬†zijn voorzien van een aantal ‚Äėstandaard‚Äô functionaliteiten. Daarnaast kunnen wij als uitbreiding ook jouw functionaliteit op maat maken. Gebruik hier onze¬†website offerte¬†formulier om te weten hoeveel dit gaat kosten.

Jazeker, wij hebben onze eigen supersnelle servers met een uptime van 99,8%. Hierdoor zijn de websites van onze klanten enorm snel en betrouwbaar. Wist je dat een website hoger in de zoekresultaten van Google komt als hij snel is?

Pageboss Marketing werkt met eigen hosting en hosting van derde. Echter prefereren wij onze eigen hosting wegens; voorzien van uitmuntende specificaties en snelheid, backup mogelijkheden en overdraagbaarheid om onze premium status te kunnen waarborgen.

Je hoeft niet in de website code te duiken om aanpassingen te maken. Je kunt de website teksten beheren door middel van een overzichtelijke layout die je per element kunt bewerken. Onze websites zijn gemaakt in WordPress, een CMS waarmee mensen zonder kennis ook overweg kunnen. Uiteraard kun je ons een belletje geven en leggen wij alles met een glimlach uit!

Overige vragen

Sommige bureaus en bouwers hanteren rare constructies met de rechten op foto’s, geschreven teksten en/of architectuur. Bij Pageboss Marketing kun je er zeker van zijn dat alles wat wij in opdracht voor jou maken ook daadwerkelijk van jou is.

Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding zodat gegevens niet open en bloot verstuurd (en onderschept) kunnen worden door derden. Dit is een veilige manier voor werken en daarom werken wij uitsluitend nog maar met websites voorzien van een SSL certificaat. PageBoss Marketing voorziet gratis je website met een SSL verbinding bij aanschaf van een website.

Ofcourse! Wij hebben een vaste ervaren tekstschrijver die op korte termijn teksten kan aanleveren.

Voor een generieke en eenvoudige algemene voorwaarden is het handig om een online disclaimer generator te gebruiken. Je vult je bedrijfsinformatie in en de tool doet de rest, volledig gratis. Wij bevelen deze website aan.

Voor een generiek en eenvoudig privacybeleid is het handig om een online privacy generator te gebruiken. Je vult je bedrijfsinformatie in en de tool doet de rest, volledig gratis. Wij bevelen deze website aan.