Zoekmachine
Marketing

Wil jij je online vindbaarheid verbeteren?

We vinden het belangrijk dat onze klanten niet teveel focussen op één online marketing middel. Dit adviseren we ook altijd aangezien online marketing ontzettend veel mogelijkheden kent die je het beste met elkaar kunt combineren. Wil jij jouw online vindbaarheid verbeteren? Dan adviseren we vaak een combinatie van een SEA- en een SEO campagne. Zo zorg je ervoor dat niet je hele onderneming in de problemen komt wanneer één kanaal ineens wat minder loopt.

Contact

SEO: Search Engine Optimalisation

Wil jij je online vindbaarheid verbeteren?

Door ook de organische vindbaarheid van jouw bedrijf wat liefde en aandacht te geven zal dit terug te zien zijn in je gehele online vindbaarheid. Het is namelijk ook fijn om ‘gratis’ klanten binnen te halen. Het uitbesteden van je SEA aan ons is namelijk slechts één van de online marketing facetten die we je bieden. Ook Social Media Advertising, Conversie Optimalisatie en Webdevelopment behoren namelijk tot onze specialiteiten. Ben jij klaar om jouw onderneming een online marketing boost te geven?

Heb jij je SEO op orde?

SEO wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Hieronder vallen verschillende werkzaamheden. Alleen een mooie landingspagina op je website, een blog of een snel geschreven korte tekst waarin je 50 keer het belangrijkste zoekwoord hebt genoemd is niet voldoende.

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization. Deze manier van marketing bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal met elkaar verbonden zijn. Een SEO specialist is gespecialiseerd in het optimaliseren van al deze onderdelen. Op deze manier zorgt deze specialist dat jouw website hoog scoort in de zoekresultaten van Google. Ook zorgt zo’n specialist ervoor dat Google de waarde van jouw website voor jouw doelgroep goed inziet. Een SEO specialist houdt zich onder andere bezig met:

 • SEO copywriting en content marketing
 • Linkbuilding
 • Technische SEO

Hoe is het gesteld met de SEO van jouw bedrijf? Weet jij hoe hoog jouw website scoort in de zoekresultaten van Google? Ben je zelf aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie maar lukt het je maar niet om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google? Besteed dan de SEO van jouw bedrijf uit aan een marketing bureau wat de juiste kennis en expertise in huis heeft. De SEO specialisten van PageBoss Marketing passen de juiste trucjes toe zodat jouw website straks hoog scoort in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Het onderhoud aan je auto voer je vaak ook je niet zelf uit. Je brengt hem naar een autogarage omdat je verzekerd wilt zijn van een betrouwbare auto en daarnaast weet je ook niet zo goed hoe het het onderhoud aan je auto precies in z’n werk gaat. Je rijdt in een auto die je mooi en comfortabel vindt, maar hoe je precies die motorolie moet verversen is weer een ander verhaal. Dit laat je het liefst aan een specialist over. Dit werkt hetzelfde bij het uitbesteden van SEO.

Wanneer je de SEO van je bedrijf wilt uitbesteden ga je op zoek naar een goed marketingbureau. En dan het liefst een marketingbureau waarvan de SEO specialisten er alles aan doen om jouw website zo optimaal mogelijk te laten werken. Jij hoeft jezelf dan vervolgens geen zorgen meer te maken over de vindbaarheid van je website en kunt er vanuit gaan dat je een continue stroom aan potentiële klanten op je website mag verwelkomen.

Wat doet SEO precies?

Het doel van SEO is om hoger te scoren in Google. Je optimaliseert je website en doet er alles aan zodat jouw website goed gevonden wordt door jouw doelgroep. Het resultaat hiervan is dat jouw website boven de websites van je concurrenten komt te staan in de zoekresultaten die worden weergegeven door Google.

SEO zelf uitvoeren of uitbesteden?

Het zelf uitvoeren van de SEO van jouw onderneming is zeker mogelijk. Op het internet zijn meer dan genoeg cursussen, handleidingen en informatie video’s te vinden waarmee je aan de slag kunt. Maar wie houdt je onderneming draaiende op het moment dat jij jezelf helemaal onderdompelt in de wereld van SEO?

Er is veel kennis, expertise en tijd nodig om de SEO van je bedrijf te optimaliseren. Dit is ook meteen de reden waarom veel ondernemers ervoor kiezen om hun SEO uit te besteden. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie nooit klaar. Je moet namelijk steeds alert blijven en je resultaten monitoren. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat je andere zoekwoorden moet gaan gebruiken.

Om SEO op de juiste manier toe te kunnen passen heb je onder andere kennis nodig over:

 • On-page optimalisatie
 • Linkbuilding
 • Zoekwoordonderzoek
 • Technische aspecten van websites
 • Copywriting, SEO tekstschrijven en contentcreatie
 • Web analystisc
 • Verschillende SEO-tools
 • Wensen, voorwaarden en eisen van zoekmachines zoals Google en Bing

 

Deze kennis heeft zeker niet iedereen. Een SEO specialist heeft deze kennis wel. Hij

voelt zichzelf helemaal op z’n gemak wanneer er op 1 computerscherm website data weergegeven worden en op het andere scherm jouw website te zien is. Een SEO specialist weet wat deze data precies zegt over jouw website en hoe hij deze data vervolgens kan gebruiken zodat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Wil jij jezelf blijven focussen op jouw bedrijf en op datgene waar jij het beste in bent? Dan is het uitbesteden van je SEO een goede keuze.

Wat onze klanten vertellen

Het is fijn samenwerken met PageBoss. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en erg behulpzaam.
Jan Pieter Koopman
Jan Pieter Koopman
2021-12-23
Zij hebben onze nieuwe website gebouwd. In het proces hebben zij hun kennis goed gebruikt en ons geadviseerd wat goed was om te doen. Tijdens het bouwen van de site hebben wij tussentijds overleg gehad, zodat de site perfect aan onze wens zou voldoen. Dat is gelukt!
MioX Reclame
MioX Reclame
2021-10-18
Alles in huis waar je naar opzoek bent op het gebied van webhosting tot marketing. Onze samenwerking met PageBoss is vanaf moment één naar wens verlopen. Van realistische doelstellingen zetten tot kundig advies op het gebied waar dit nodig was.
Mike Winterkamp
Mike Winterkamp
2021-10-16
Jaap is echt top! Luistert goed naar je wensen, als er iets verbeterd moet worden is dat zo gepiept, is meedenkend en enthousiast. Mijn webshop opent later, dit was voor hem geen enkel probleem. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn kantoor is gezellig en echt zijn eigen plekje. Dat is voor klanten heel fijn!
annelies van der linden
annelies van der linden
2020-10-29
Bij Pageboss kan je voor alles voor je bedrijf terecht. Hij denkt met je mee, en altijd goed advies. Heeft de tijd voor je, en goed bereikbaar. Top zaak.
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
2020-10-28

SEA: Search engine advertising

SEA uitbesteden

Start een SEA campagne en behaal direct resultaat

Zoekmachine Adverterteren, Google Ads, Microsoft Ads, Google Shopping en SEA zijn termen die je vast en zeker al eens gehoord hebt of voorbij hebt zien komen. Maar wat is SEA of Zoekmachine Adverteren nu precies en waarom zou je dit in willen zetten? Lees snel verder want op deze pagina leggen we je uit wat hiervan nu precies de mogelijkheden zijn. Wil je liever meteen weten waarom SEA voor jouw bedrijf van belang kan zijn? Plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in. Tijdens dit inspirerende gesprek wordt voor jou meteen duidelijk waarom Zoekmachine Adverteren zo essentieel kan zijn.

Waar kun je SEA voor gebruiken?

De afkorting SEA staat voor Search Engine Advertising. In het Nederlands wordt dit ook wel Zoekmachine Adverteren genoemd en betekent het direct vindbaar worden in een zoekmachine door middel van advertenties. Door de juiste zoekwoorden in te zetten kun je heel doelgericht jouw doelgroep bereiken. Zoekmachine Adverteren is het bereiken van potentiële klanten op basis van onderwerpen, intenties, zoekwoorden en interesses. SEA is dus veel meer dan alleen het plaatsen van advertenties met behulp van de juiste zoekwoorden.

Maar hoe en wanneer wil je nu jouw doelgroep bereiken? Potentiële klanten kun je onderverdelen in de verschillende fases van de Customer Journey. Dit is de klantreis die potentiële klanten afleggen. Bij PageBoss Marketing gebruiken we hier het  See-, Think-, Do-, Care model voor. We gaan graag aan de slag om deze fases met jou uit te werken.

Wij gebruiken verschillende Online Marketing Diensten waarvan Google Ads er één is.

Een uitgangspunt bij Zoekmachine Adverteren is het bepalen van de juiste doelstellingen. Denk aan doelstellingen zoals:

 • Het aantal bezoekers van een website of een fysieke winkel vergroten
 • Meer contactaanvragen
 • Meer klanten en leads
 • Het stimuleren van eerste aankopen en herhaalaankopen
 • Naamsbekendheid creëren en verhogen. Dit wordt ook wel Branding genoemd

Wanneer de juiste doelstellingen zijn bepaald is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze doelstelling meetbaar worden. Meten = weten. Bij PageBoss Marketing zijn we ervan overtuigd dat een ieder moet doen waar hij of zij goed in is. Besteed daarom je SEA uit. Wij creëren en optimaliseren voor jou de juiste SEA campagne. Hierdoor weet je zeker dat deze campagne ook daadwerkelijk rendabel is. Door met jou samen te werken ontstaat het ultieme partnershop waardoor jij als ondernemer online meer rendement zal behalen.

Google Ads

Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine. Door te adverteren via Google kun je dus een zeer groot publiek bereiken. Dat Google de meest gebruikte zoekmachine is zie je terug aan de kosten die per klik gevraagd worden. Deze kosten liggen namelijk een stuk hoger dan dat dit bij andere zoekmachines het geval is. Wij kunnen voor jou een geschikte Google Ads campagne opstarten. Samen met jou bepalen we namelijk welke fases van de Customer Journey belangrijk zijn. Wil jij jezelf geen zorgen hoeven maken over het zoekmachine adverteren van jouw bedrijf? Besteed je SEA dan uit aan PageBoss Marketing.

Microsoft Ads

De grootste concurrent van Google Ads is Microsoft Ads. Tot april 2019 was dit Bing Ads, maar wordt sindsdien Microsoft Ads genoemd. Bing is natuurlijk geen onbekende zoekmachine, maar wordt vele malen minder gebruikt dan Google. Echter zien we toch potentie in deze zoekmachine aangezien het marktaandeel stijgt en de advertentiekosten nog erg laag zijn. Precies om deze reden gaan we altijd na voor onze klanten of het inzetten van Microsoft Advertising interessant is.

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Overweeg jij om je SEA uit te besteden? Dan wil je dit natuurlijk alleen doen bij het juiste online marketing bureau. PageBoss Marketing is een online marketing waarbij transparantie en een no-nonsense cultuur centraal staan. Wij geloven namelijk alleen in een samenwerking waarbij eerlijkheid boven alles gaat. Als ondernemer wil je het beste rendement uit je online marketing campagnes halen en dus meer klanten genereren. Wanneer je hier zelf niet over de juiste kennis beschikt of er gewoonweg de tijd niet voor hebt kan een SEA expert een uitkomst bieden. Daarnaast helpen we je ook om een weloverwogen keuze te maken tussen Google Ads en Microsoft Ads.

Ons SEA team bestaat uit uitsluitend gecertificeerde professionals die niets liever doen dan het bouwen, optimaliseren en analyseren van online campagnes. Dit alles om meer omzet te generen voor onze klanten.

Onze SEA experts zijn allemaal in het bezit van alle benodigde SEA diploma’s. Ieder jaar worden onze experts uitgedaagd om deze diploma’s te behalen. Ook biedt Google ons premium support voor al onze klanten. We zien onze klanten als onze vrienden en houden van een persoonlijke aanpak. Hoe deze aanpak precies in z’n werk gaat, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

SEA campagne uitbesteden?

Wil jij je zoekmachine adverteren uitbesteden? Dan gaan we graag voor je aan de slag. Wanneer je meer wilt weten over onze precieze aanpak, plannen we graag een geheel vrijblijvende afspraak met je in. Je kan bij PageBoss Marketing altijd terecht voor een goed gesprek en een lekker kopje koffie of thee. Wil je weten of je kansen laat liggen op het gebied van online marketing voor jouw bedrijf? Vraag dan een gratis en vrijblijvend gesprek aan.