Content
Marketing

Content is King. Een goede contentstrategie moet naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep. De kans is groot dat jij je doelen bereikt wanneer je de taal van je doelgroep spreekt en informatie toont waarnaar jouw doelgroep op zoek is.

Het is slim om content te testen. Hierdoor zorg je ervoor dat teksten en afbeeldingen jouw doelgroep aanspreken. Door content te testen kunnen wij erachter komen welke content het beste presteert. Dit op basis van interacties, conversies en clicks.

Contact

Offline Marketing

Door offline marketing toe te passen wordt je online nóg sterker.

Naast online marketing blijft offline marketing minstens zo belangrijk. Online marketing is namelijk niet de vervanger geworden van offline marketing. Offline marketing versterkt juist het effect van reclamecampagnes. Door offline- en online marketing met elkaar te combineren heeft een campagne een sneller en langer effect op het bereiken van je doelgroep. Hierdoor is een gewenste campagnedoelstelling eerder te realiseren.

Het maakt of kraakt de merkbeleving van jouw merk

Folders, visitekaartjes, briefpapier, en brochures zijn allemaal vormen van offline marketing. Dit zijn fysiek tastbare communicatiemiddelen. De manier waarop je offline marketing in kunt zetten vergt andere vak kennis dan online marketing. De gevoelswaarde die offline communicatie uitstraalt maakt of kraakt de beleving van jouw merk, producten of diensten. Offline communicatiemiddelen kun je namelijk voelen, ruiken en aanraken.

Voordat marketing effectief is moeten alle relevante offline en online op elkaar afgestemd zijn. Ons team helpt je hier graag bij. Denk aan het creëren van een branding strategie, een nieuwe positionering op de markt en de implementatie van deze positionering. Ook voor het ontwikkelen van een huisstijl, logo, drukwerk of advertenties ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat onze klanten vertellen

Het is fijn samenwerken met PageBoss. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en erg behulpzaam.
Jan Pieter Koopman
Jan Pieter Koopman
2021-12-23
Zij hebben onze nieuwe website gebouwd. In het proces hebben zij hun kennis goed gebruikt en ons geadviseerd wat goed was om te doen. Tijdens het bouwen van de site hebben wij tussentijds overleg gehad, zodat de site perfect aan onze wens zou voldoen. Dat is gelukt!
MioX Reclame
MioX Reclame
2021-10-18
Alles in huis waar je naar opzoek bent op het gebied van webhosting tot marketing. Onze samenwerking met PageBoss is vanaf moment één naar wens verlopen. Van realistische doelstellingen zetten tot kundig advies op het gebied waar dit nodig was.
Mike Winterkamp
Mike Winterkamp
2021-10-16
Jaap is echt top! Luistert goed naar je wensen, als er iets verbeterd moet worden is dat zo gepiept, is meedenkend en enthousiast. Mijn webshop opent later, dit was voor hem geen enkel probleem. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn kantoor is gezellig en echt zijn eigen plekje. Dat is voor klanten heel fijn!
annelies van der linden
annelies van der linden
2020-10-29
Bij Pageboss kan je voor alles voor je bedrijf terecht. Hij denkt met je mee, en altijd goed advies. Heeft de tijd voor je, en goed bereikbaar. Top zaak.
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
2020-10-28

Evenementen

Een evenement heeft vaak veel impact. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de bezoekers van een evenement. Of het nu gaat om een beurs, congres, personeelsfeest of bedrijfsjubileum, een evenement is vaak de trampoline voor de ambities voor jouw bedrijf. Om een evenement in goede banen te leiden is er event marketing nodig. Bij event marketing moet alles op elkaar afgestemd zijn. Alsof je de beslissende penalty bij een belangrijke voetbalwedstrijd neemt.

Bij PageBoss Marketing geloven we in een event marketing strategie op maat. Hierbij is het evenement een essentieel onderdeel van de volledige bedrijfscampagne. Dit geldt voor eenmalige evenementen, maar ook voor meerdaagse evenementen. Door onze jarenlange ervaring en onze passie voor event marketing nemen wij de rol van strategisch partner in. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van unieke verhalen die passen bij het evenement. Deze unieke verhalen zullen langdurig impact maken en zowel jou als de bezoekers jarenlang bijblijven. Evenementen weten mensen te raken en te verbinden en zijn dus waardevol in iedere zin van het woord.

Wat is event marketing?

Veel ondernemers stellen regelmatig de vraag ‘’wat houdt event marketing precies in?’’. Bij event marketing draait het om het evenement dat als marketinginstrument dient en niet om het evenement zelf. Hierdoor is het voor jou als ondernemer mogelijk om je doelstellingen en strategie tot uiting te brengen en om deze verder te versterken. Hiermee wordt het een onderdeel van de totale marketingmix. PageBoss Marketing helpt bedrijven bij het vinden en organiseren van een evenement dat past bij de marketing van het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd  in het ontwikkelen van een op maat gemaakte event marketingstrategie. Hierbij spelen we uiteraard ook in op de laatste trends op het gebied van event marketing.

Waarom event marketing door PageBoss marketing?

Welke ondernemer wil dat nu niet, een evenement als marketingmiddel? Maar hoe gaat dit nu bij PageBoss in z’n werk? Tijdens onze jarenlange ervaring hebben wij een geheel eigen visie met betrekking tot event marketing ontwikkeld. Evenementen geven bedrijven en organisaties de kans om een uniek verhaal te vertellen. Een verhaal dat iets met jou als ondernemer en je medewerkers doet. Een verhaal dat bijblijft omdat je er in levende lijve bij was. Wij geloven in een campagnematige aanpak van het traject van voor tot na het evenement. Hierbij worden verschillende partijen op verschillende momenten betrokken. Hierdoor krijgt ook een eenmalig evenement een grote betekenis omdat dit evenement onderdeel is van een strategische, grote boodschap.

Bij eenmalige evenementen zorgt PageBoss Marketing ervoor dat het live moment onderdeel wordt van een campagne waarbij communicatie centraal staat. Bij een campagne verbinden wij meerdere partijen met elkaar aan de hand van live ontmoetingen. Dit alles wordt gedaan door middel van een overkoepelend concept. Gaat de bedrijfscultuur binnen jouw bedrijf veranderen? Of is er sprake van een jubileumjaar? Of kan de relatiemarketing van jouw bedrijf wel een stevige boost gebruiken? Bij meervoudige evenementen helpen we bij het creëren van de juiste event marketing strategie. Onze event consultants weten exact hoe je publiek weet te boeien, betrekt en hoe je zorgt voor de juiste interactie. Altijd strevend naar het doel en recht in het hart.

Social Media Marketing

Social Media Marketing (SMM) is het plaatsen van advertenties op social media kanalen. Hierdoor wordt SMM ook wel social media advertising genoemd. Door advertenties te plaatsen op social media kun je potentiële klanten bereiken die nog niet actief op zoek zijn naar een product of dienst wat jij aanbiedt. Social Media Marketing is in tegenstelling tot zoekmachine marketing een vorm van pushmarketing. Bij social media marketing wordt je namelijk beperkt door het zoekgedrag en de zoekvraag van de consument. Wil jij laten weten dat je bestaat? Dan is social media dé manier om dit te doen!

Je kunt dus adverteren op social media. Denk aan Facebook, LinkedIn en Instagram. Je gaat natuurlijk niet zomaar aan de slag met adverteren op social media. Het is belangrijk dat je strategisch te werk gaat. Je doet dit door verschillende campagnes op te zetten die elk gericht zijn op een specifieke doelgroep. Je kunt een specifieke doelgroep bijvoorbeeld bepalen aan de hand van demografische eigenschappen, interesses, locaties of een combinatie hiervan.

Social Media Campagnes

Uit ervaring kunnen we je vertellen dat social media marketing ontzettend interessant is om te analyseren. Daarnaast is deze vorm van marketing ook leuk om te doen en vaak winstgevend wanneer je hier eenmaal een tijdje mee bezig bent. Wanneer je voor het eerst aan de slag gaat met deze manier van marketing kan het lastig zijn om te beginne. Begin je met LinkedIn, Instagram, Facebook of kies je toch voor een ander platform? Zal een campagne wel aanslaan? Hoe werken klikprijzen nu precies? Hoe weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Wil jij je social media campagnes graag uitbesteden en ben je op zoek naar een social media marketing bureau? Zoek dan niet verder want PageBoss Marketing is het marketingbureau wat je zocht. Als online marketing bureau zijn we al heel wat jaren actief. Ben je dus op zoek naar een social mediaspecialist? We staan voor je klaar.