Website
laten maken?

Laat een website maken die voor jou werkt in plaats van andersom!

Kan je huidige website wel een opfrisbeurt gebruiken of sta je op het punt om een compleet nieuwe website te laten maken? Ben je een startende ondernemer, vertegenwoordig je een grotere organisatie of ben je actief in het MKB? Bij PageBoss Marketing voeren we website ontwikkeling uit die past bij iedere willekeurige doelgroep. Daarnaast voorzien we je van advies bij iedere stap die gezet wordt in het complete proces.

Plan een gratis adviesgesprek
Xgp-XIhg4p-L5-V
Ontvang gratis webdesign advies t.w.v €129,-  Aankoop gericht design

  Pageboss ontwikkelt high-end websites. Dit zijn websites die zich onderscheiden in gebruikersgemak, design, snelheid, conversie en beleving. Wij gebruiken hiervoor onze eigen WordPress hosting server. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een snelle website. Een effectief design zorgt ervoor dat je van bezoekers converterende leads maakt.

  Hoog scoren in Google

  Wij richten je website zó in dat er een sterke basis wordt gelegd voor SEO en online marketing. Wat heb je aan een mooie website als alleen je schoonvader je website bezoekt? Juist: helemaal niets.

  Jouw eigendom

  Als website bouwer zorgen we dat jouw website volgens de laatste standaarden wordt opgeleverd. Onze web designers maken websites in WordPress (WP). Dit CMS is gebruiksvriendelijk en simpel in gebruik, zodat je eventueel zelf je website kunt beheren.

  Wat onze klanten vertellen

  Het is fijn samenwerken met PageBoss. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en erg behulpzaam.
  Jan Pieter Koopman
  Jan Pieter Koopman
  2021-12-23
  Zij hebben onze nieuwe website gebouwd. In het proces hebben zij hun kennis goed gebruikt en ons geadviseerd wat goed was om te doen. Tijdens het bouwen van de site hebben wij tussentijds overleg gehad, zodat de site perfect aan onze wens zou voldoen. Dat is gelukt!
  MioX Reclame
  MioX Reclame
  2021-10-18
  Alles in huis waar je naar opzoek bent op het gebied van webhosting tot marketing. Onze samenwerking met PageBoss is vanaf moment één naar wens verlopen. Van realistische doelstellingen zetten tot kundig advies op het gebied waar dit nodig was.
  Mike Winterkamp
  Mike Winterkamp
  2021-10-16
  Jaap is echt top! Luistert goed naar je wensen, als er iets verbeterd moet worden is dat zo gepiept, is meedenkend en enthousiast. Mijn webshop opent later, dit was voor hem geen enkel probleem. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn kantoor is gezellig en echt zijn eigen plekje. Dat is voor klanten heel fijn!
  annelies van der linden
  annelies van der linden
  2020-10-29
  Bij Pageboss kan je voor alles voor je bedrijf terecht. Hij denkt met je mee, en altijd goed advies. Heeft de tijd voor je, en goed bereikbaar. Top zaak.
  Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
  Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
  2020-10-28

  Jan-Jaap

  Oprichter PageBoss, Developer & All-round Marketeer

  Meedenkend, resultaatgericht, toegankelijk en betrouwbaar. Je zal Jan-Jaap nooit betrappen op een slecht humeur. Ontwikkeld sinds 2014 websites op maat.  Onderbouwd door een doordachte strategie zorgt Jan-Jaap voor online succes. Proactief en altijd met een glimlach!

  Wordpress website
  laten maken

  Wil je graag een mooi visitekaartje voor jouw onderneming? Dan is het laten maken van een WordPress website door een extern bedrijf een goede keuze. Voor het laten maken van een compleet nieuwe WordPress website ben je bij PageBoss Marketing aan het juiste adres. Wij helpen je op weg en voorzien jouw website van een geheel eigen en uniek design. Nadat de WordPress website is opgeleverd kun je deze gemakkelijk zelf beheren en bijhouden.

  Laat een WordPress website ontwerpen en creëren door PageBoss Marketing zodat:

  • Je zichtbaar bent voor je doelgroep
  • Je verzekerd bent van een full responsive design website
  • Jij je nieuwe website eenvoudig zelf kunt beheren en onderhouden
  • Wij jouw nieuwe website geschikt maken voor de verschillende online zoekmachines
  Ontvang gratis webdesign advies t.w.v €129,-

  Professionele website
  laten maken

  Bij PageBoss Marketing laten we je graag kennismaken met betaalbaar en kwalitatief uitstekend webdesign. Wij bieden een professionele zakelijke website die gebouwd is in een fijn CMS systeem. Met behulp van dit systeem kan vrijwel iedereen goed werken. Zo hoef je niet steeds hulp te vragen wanneer je kleine aanpassingen op je website wilt doorvoeren. Wil je dit toch niet liever zelf doen? Dan doen wij dit voor jou!

  Een onuitwisbare indruk met behulp van professioneel webdesign

  Goed en professioneel webdesign is functioneel, doordacht, conversie stimulerend en nog veel meer dan alleen maar een mooi plaatje om naar te kijken. Een eerste indruk maak je met behulp van het design op je website. Een onuitwisbare indruk maak je als dat mooie design ook meteen bijdraagt aan het behalen van jouw persoonlijke doelen en die van je bezoekers.

  Webshop laten maken?

  Een webshop heeft een heel duidelijk doel: je wilt je producten verkopen via je website. Een goede webshop is conversiegericht en gebruikersvriendelijk. Als we aan het werk gaan om voor jou een webshop op te zetten, nemen we daarom de aankoop als uitgangspunt.

  Ontvang gratis webshop advies t.w.v €129,-