Online
Marketing

Waarin online marketing uitbesteden?

Zijn jouw bedrijfsresultaten goed, maar heb je het idee dat er meer uit je bedrijf te halen valt? Of ben je al een tijd bezig met het inzetten van online marketing, maar vallen de resultaten tegen? Of heb je simpelweg niet de tijd om alle online marketingactiviteiten van je bedrijf bij te houden? Dan is het slim om de online marketing van je bedrijf uit te besteden. Door dit te doen, kun je van de volgende voordelen profiteren:

  • besparing in tijd en geld
  • Groei in omzet en klanten
  • hoog rendement op je huidige marketingcampagnes
  • Door de online marketing van jouw bedrijf uit te besteden aan onze specialisten kun jij jezelf focussen op de bedrijfsvoering terwijl wij zorgen voor hogere bedrijfsresultaten.
Contact

Online marketing specialisten

Online marketing is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Dit betekent dat ook de concurrentie enorm is toegenomen. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om zelfstandig de bedrijfsresultaten te behalen die jij voor ogen hebt. De online wereld is continue in ontwikkeling. Om optimale resultaten te behalen is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de online ontwikkelingen. Dit is naast het runnen van je eigen onderneming bijna onmogelijk. Om deze reden kan het inschakelen van een online marketing bureau je een uitkomst bieden. Door de online marketing van je bedrijf uit te besteden aan een gespecialiseerd online marketing bureau laat je geen kans onbenut. Tevens weet je zeker dat je op het het gebied van online marketing alles uithaalt zonder er zelf veel tijd en energie in te steken.

Kosten van het uitbesteden van online marketing

We begrijpen dat je graag wilt weten wat de kosten zijn van het uitbesteden van online marketing. Hier kunnen we je alleen geen exact antwoord op geven. Ieder online marketing traject is anders. Het is dus een kwestie van analyseren wat precies voor jouw bedrijf nodig is om de gewenste resultaten te behalen. Nadat we dit gedaan hebben kunnen we je verschillende opties voorleggen. Wat deze opties zijn, is afhankelijk van je budget en hoe uitgebreid de campagne mag zijn. We maken graag een offerte op maat wanneer we weten wat je wensen en behoeften zijn. Nog belangrijker dan de kosten voor het uitbesteden van je online marketing is natuurlijk de omzet en de winst die je kunt behalen uit onze activiteiten.

Wil je graag online marketing inzetten voor je bedrijf of project, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Veel ondernemers hebben namelijk wel een website, maar hier wordt vervolgens weinig tot niets meer mee gedaan. Dit is hartstikke zonde! Door de juiste marketing

Online Strategie

Wat is een online marketingstrategie precies?

Een online marketingstrategie is eigenlijk niets anders dan een standaard bedrijfsstrategie. Het enige verschil is dat je jezelf bij online marketing toespitst op online activiteiten en de online kanalen waarop je actief bent. Met een online marketingstrategie kun je dus de online marketing doelstellingen van je onderneming op de lange termijn bepalen. Ditzelfde geldt voor de koers van jouw manier van handelen op het internet en het gebruiken van online middelen die nodig zijn om deze doelstellingen te behalen.

Wat onze klanten vertellen

Het is fijn samenwerken met PageBoss. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en erg behulpzaam.
Jan Pieter Koopman
Jan Pieter Koopman
2021-12-23
Zij hebben onze nieuwe website gebouwd. In het proces hebben zij hun kennis goed gebruikt en ons geadviseerd wat goed was om te doen. Tijdens het bouwen van de site hebben wij tussentijds overleg gehad, zodat de site perfect aan onze wens zou voldoen. Dat is gelukt!
MioX Reclame
MioX Reclame
2021-10-18
Alles in huis waar je naar opzoek bent op het gebied van webhosting tot marketing. Onze samenwerking met PageBoss is vanaf moment één naar wens verlopen. Van realistische doelstellingen zetten tot kundig advies op het gebied waar dit nodig was.
Mike Winterkamp
Mike Winterkamp
2021-10-16
Jaap is echt top! Luistert goed naar je wensen, als er iets verbeterd moet worden is dat zo gepiept, is meedenkend en enthousiast. Mijn webshop opent later, dit was voor hem geen enkel probleem. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn kantoor is gezellig en echt zijn eigen plekje. Dat is voor klanten heel fijn!
annelies van der linden
annelies van der linden
2020-10-29
Bij Pageboss kan je voor alles voor je bedrijf terecht. Hij denkt met je mee, en altijd goed advies. Heeft de tijd voor je, en goed bereikbaar. Top zaak.
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
2020-10-28

Online Campagnes

Een online campagne opzetten

Om meer naamsbekendheid te krijgen, meer omzet te genereren, meer leads te krijgen en om de positionering van je bedrijf te versterken kan een online campagne zeer waardevol zijn. Met een online campagne kun je namelijk een groot aantal mensen bereiken. Met een online campagne bereik je doorgaans veel meer mensen dan met een offline campagne. Maar welke marketingstrategieën zet je nu precies in? En op welke manier kun je een online marketing campagne opzetten en deze ook succesvol verder uitbreiden?

Soms wil je de bekendheid van jouw bedrijf of merk een boost geven. Nieuwe markten aanspreken, nieuwe marketingmiddelen inzetten en nieuwe doelgroepen bereiken. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig een online marketingcampagne op te zetten, maar je kunt ook doorlopend aan de slag met de online marketing van jouw bedrijf. Wij denken graag met je mee zodat de best passende marketingstrategie voor jouw bedrijf gebruikt wordt.

B2B Lead Generatie

Met B2B lead generation wordt het eerste contact gelegd met de potentiële klant. Hierbij is interesse getoond in het product of de dienst die jij verkoopt. Het zogeheten zaadje is geplant. En wat je zaait zal je oogsten. Bij dit prille maar zeer essentiële begin kan PageBoss Marketing je van dienst zijn. Wij richten onszelf op de eerste belangrijke stappen van online marketing. Denk aan het verzamelen van informatie en gegevens zodat jij hier vervolgens mee verder kunt. Nadat het eerste contact met de potentiële klant is gelegd is de weg voor jou en je eventuele werknemers helemaal vrij. Met behulp van de juiste vakkennis kun je deze warme leads opvolgen en binnenhalen. Gefeliciteerd! Je hebt nieuwe klanten. Het uitgangspunt van B2B lead generation is om uiteindelijk je product of dienst te verkopen.