Website
Ontwikkeling

Laat een website maken die voor jou werkt in plaats van andersom!

Kan je huidige website wel een opfrisbeurt gebruiken of sta je op het punt om een compleet nieuwe website te laten maken? Ben je een startende ondernemer, vertegenwoordig je een grotere organisatie of ben je actief in het MKB? Bij PageBoss Marketing voeren we website ontwikkeling uit die past bij iedere willekeurige doelgroep. Daarnaast voorzien we je van advies bij iedere stap die gezet wordt in het complete proces.

Het maken van een website is een proces dat de noodzakelijke aandacht vraagt. Voordat we beginnen met het maken van een ontwerp van de template en het uitwerken van de gewenste functionaliteit, plannen we eerst een overleg. Aan de hand van dit overleg brengen we de gewenste structuur van de website in kaart. Misschien wil je namelijk wel een website waarbij het mogelijk is om interactie aan te gaan met de bezoekers. Denk aan het downloaden van bestanden, het aanmaken van accounts, inschrijfformulieren of het maken van reserveringen. Wanneer dit het geval is zal er een bepaalde structuur bepaald moeten worden zodat jouw website straks uitstekend functioneert.

Contact

Webdesign

Bij PageBoss Marketing laten we je graag kennismaken met betaalbaar en kwalitatief uitstekend webdesign. Wij bieden een goede website die gebouwd is in een fijn CMS systeem. Met behulp van dit systeem kan vrijwel iedereen goed werken. Zo hoef je niet steeds hulp te vragen wanneer je kleine aanpassingen op je website wilt doorvoeren. Wil je dit toch niet liever zelf doen? Dan doen wij dit voor jou!

Een onuitwisbare indruk met behulp van professioneel webdesign

Goed en professioneel webdesign is functioneel, doordacht, conversie stimulerend en nog veel meer dan alleen maar een mooi plaatje om naar te kijken. Een eerste indruk maak je met behulp van het design op je website. Een onuitwisbare indruk maak je als dat mooie design ook meteen bijdraagt aan het behalen van jouw persoonlijke doelen en die van je bezoekers.

Waarschijnlijk weet je al grotendeels wat voor design je op je website wilt toepassen. Dat is natuurlijk helemaal super. Veel van onze concurrenten zullen meteen mee gaan in het door jou gewenste design en direct voor je aan de slag gaan. Je zou zeggen dat dit top is. Niets is minder waar. Bij ons gaat dat namelijk iets anders in z’n werk. Wij vragen je namelijk het hemd van het lijf en willen graag weten waarom je voor een bepaald design kiest. We denken met je mee, optimaliseren eventueel het concept en gaan daarna pas vol enthousiasme aan de slag met het maken van jouw website of webshop. Hierdoor ontstaat er webdesign wat helemaal passend is bij jouw bedrijf en je doelgroep.

Webdevelopment

Webdevelopment wordt ook wel website- of webshop ontwikkeling genoemd. Dit is een erg technisch verhaal en niet erg relevant. Je kunt dit beter overlaten aan onze ‘nerds’. Dit zijn de spinnen in het web die jij nodig hebt bij de ontwikkeling van jouw webshop of website. Op het gebied van webdevelopment beschikken wij over een jarenlange ervaring. Daarnaast werken wij samen met de beste online partners zodat de mooiste resultaten gerealiseerd worden. Ook spreken we tientallen verschillende programmeertalen. Daarbij zit je bij ons altijd veilig. Wij hosten namelijk alle webshops en websites waarbij veiligheid en snelheid centraal staan. Besteed jij je webdevelopment uit aan PageBoss Marketing?

Wat onze klanten vertellen

Het is fijn samenwerken met PageBoss. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en erg behulpzaam.
Jan Pieter Koopman
Jan Pieter Koopman
2021-12-23
Zij hebben onze nieuwe website gebouwd. In het proces hebben zij hun kennis goed gebruikt en ons geadviseerd wat goed was om te doen. Tijdens het bouwen van de site hebben wij tussentijds overleg gehad, zodat de site perfect aan onze wens zou voldoen. Dat is gelukt!
MioX Reclame
MioX Reclame
2021-10-18
Alles in huis waar je naar opzoek bent op het gebied van webhosting tot marketing. Onze samenwerking met PageBoss is vanaf moment één naar wens verlopen. Van realistische doelstellingen zetten tot kundig advies op het gebied waar dit nodig was.
Mike Winterkamp
Mike Winterkamp
2021-10-16
Jaap is echt top! Luistert goed naar je wensen, als er iets verbeterd moet worden is dat zo gepiept, is meedenkend en enthousiast. Mijn webshop opent later, dit was voor hem geen enkel probleem. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn kantoor is gezellig en echt zijn eigen plekje. Dat is voor klanten heel fijn!
annelies van der linden
annelies van der linden
2020-10-29
Bij Pageboss kan je voor alles voor je bedrijf terecht. Hij denkt met je mee, en altijd goed advies. Heeft de tijd voor je, en goed bereikbaar. Top zaak.
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
2020-10-28

Wordpress Websites

Wil je graag een mooi visitekaartje voor jouw onderneming? Dan is het laten maken van een WordPress website door een extern bedrijf een goede keuze. Voor het laten maken van een compleet nieuwe WordPress website ben je bij PageBoss Marketing aan het juiste adres. Wij helpen je op weg en voorzien jouw website van een geheel eigen en uniek design. Nadat de WordPress website is opgeleverd kun je deze gemakkelijk zelf beheren en bijhouden.

Laat een WordPress website ontwerpen en creëren door PageBoss Marketing zodat:

  • Je zichtbaar bent voor je doelgroep
  • Je verzekerd bent van een full responsive design website
  • Jij je nieuwe website eenvoudig zelf kunt beheren en onderhouden
  • Wij jouw nieuwe website geschikt maken voor de verschillende online zoekmachines

Website Content

Ben jij op zoek naar een professionele tekstschrijver, SEO teksten, webteksten, een goede copywriter of naar webvertorials? De specialist in al deze content is PageBoss Marketing.

Wat is website content precies?

In het kort gezegd kun je zeggen dat website content alles omvat wat zichtbaar is op jouw website. Alles waarmee jij jouw lezers informeert. Tegelijkertijd is website content natuurlijk ook een uitstekend middel om op te vallen bij jouw doelgroep. Daarnaast is content essentieel voor zoekmachines. Zonder goede content wordt jouw website namelijk niet gevonden. En laat dat nu net hetgeen zijn wat je wilt. Je wilt als ondernemer vindbaar zijn in de digitale wereld omdat enorm veel mensen deze wereld gebruiken om op zoek te gaan naar producten of diensten.

Onderhoud & Hosting

Wij zorgen ervoor dat jouw website veilig, snel en stabiel functioneert. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan staan we graag voor je klaar. Ook als je iets nieuws aan je website toe wilt voegen of gewoon even wilt sparren over nieuwe ideeën. Het is belangrijk dat jouw website up-to-date en goed beveiligd is. Bij PageBoss Marketing doen we meer dan alleen beveiliging, onderhoud, optimalisatie en hosting. Bij ons krijg je namelijk support op het moment dat jij dit nodig hebt.

Wij gebruiken hiervoor onze eigen WordPress hosting server. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een snelle website. Wij zorgen voor de beveiliging van jouw website met daarbij het juiste beveiligingscertificaat. Ook zorgen we voor een tijdige update van plug-ins die op jouw website gebruikt worden, en dit zonder dat je hierom moet vragen. Wij doen er alles aan zodat jij het maximale uit je website kunt halen zodat je jouw bedrijf onbezorgd verder kunt laten groeien.

We hebben goed nagedacht over alle aspecten van onze dienstverlening én onze security. Zowel voor het optimaal functioneren van je website, als de beveiliging hiervan. Daarom laten wij onze diensten en processen periodiek controleren en certificeren volgens de ISO 27001, 9001 en NEN7510 standaard.