Adverteren
op Google

Direct bovenaan in Google? Pageboss Marketing zorgt op korte termijn voor meer klanten en omzet voor jouw bedrijf. We helpen je graag aan meer conversie via Google. Weet je welke Europeanen het vaakst op Google advertenties klikken? Dat zijn dus Nederlanders. 70,1% van de Nederlanders gebruikt Google Search. Genoeg bereik dus!

Gratis consult aanvragen
Xgp-XIhg4p-L5-V
Gratis consultancy t.w.v €119,-  Meetbare resultaten

  We beloven geen onrealistisch resultaten: de resultaten van onze Google Ads campagnes zijn altijd meetbaar. Je weet precies wat je uitgeeft en wat het opbrengt. Maandelijks sturen wij een rapportage en in overleg kunnen wij het persoonlijk bespreken. Onze aanpak is uniek. Wij werken namelijk met technische scripts om de kwaliteit van het Google Ads account meetbaar te maken. Handig voor jou als klant, zodat je weet of onze optimalisaties daadwerkelijk werken.

  7 jaar ervaring

  We hebben behoorlijk wat ervaring en dat laten we graag zien. Wij hanteren geen rare beperkingen of contracten. Onze SEA experts hebben ervaring met kleine budgetten van MK’bers tot grote budgetten in de duizenden euro’s van multinationals. Niks is voor ons te gek.

  Vanaf ieder budget

  Wij zijn niet alleen maar op zoek naar alle grote vissen in de zee. Met ieder budget kan je al adverteren op de zoekmachine van Google. Onze Google Ads campagnes zijn ijzersterk opgezet, waardoor maandelijkse optimalisatie voor beperkte budgetten ook mogelijk is.

  Wat onze klanten vertellen

  Het is fijn samenwerken met PageBoss. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en erg behulpzaam.
  Jan Pieter Koopman
  Jan Pieter Koopman
  2021-12-23
  Zij hebben onze nieuwe website gebouwd. In het proces hebben zij hun kennis goed gebruikt en ons geadviseerd wat goed was om te doen. Tijdens het bouwen van de site hebben wij tussentijds overleg gehad, zodat de site perfect aan onze wens zou voldoen. Dat is gelukt!
  MioX Reclame
  MioX Reclame
  2021-10-18
  Alles in huis waar je naar opzoek bent op het gebied van webhosting tot marketing. Onze samenwerking met PageBoss is vanaf moment één naar wens verlopen. Van realistische doelstellingen zetten tot kundig advies op het gebied waar dit nodig was.
  Mike Winterkamp
  Mike Winterkamp
  2021-10-16
  Jaap is echt top! Luistert goed naar je wensen, als er iets verbeterd moet worden is dat zo gepiept, is meedenkend en enthousiast. Mijn webshop opent later, dit was voor hem geen enkel probleem. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn kantoor is gezellig en echt zijn eigen plekje. Dat is voor klanten heel fijn!
  annelies van der linden
  annelies van der linden
  2020-10-29
  Bij Pageboss kan je voor alles voor je bedrijf terecht. Hij denkt met je mee, en altijd goed advies. Heeft de tijd voor je, en goed bereikbaar. Top zaak.
  Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
  Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
  2020-10-28

  Melle Wingender

  SEA Expert

  Aantoonbare ervaring als Google Ads consultant. Heeft meer dan 50 bedrijven mogen helpen met het adverteren via Google. Gemiddeld 20% meer omzet tegen 10% minder kosten door zijn top-secret ads strategie.

  Op korte termijn resultaat
  met een Google Ads specialist

  Bel ons nu en je advertentie staat binnen no-time online, specifiek gericht op jouw doelgroep. Binnen een paar uur nadat onze ijzersterke campagnes online staan zie je de eerste bezoekers binnenstromen. Deze bezoekers kopen je product of vragen informatie op en je krijgt het opeens heel erg druk. De droom van iedere ondernemer? Deze droom kan werkelijkheid worden door direct te beginnen met zoekmachine adverteren.

  Het voordeel van zoekmachine adverteren is dat je al op korte termijn resultaat kunt boeken en je investering eruit kunt krijgen. Een goed zoekmachine marketing bureau levert geld op, in plaats van dat het alleen maar geld kost. Je huurt toch ook een goede boekhouder in die je uiteindelijk alleen maar geld bespaart?

  Wil je dus zo snel mogelijk meer klanten? Wij staan als Google Ads specialist voor je klaar!

  Vraag een gratis consultancy aan t.w.v €119,-

  Zoekmachine adverteren uitbesteden

  Overweeg jij om je SEA uit te besteden? Dan wil je dit natuurlijk alleen doen bij het juiste online marketing bureau. PageBoss Marketing is een online marketing waarbij transparantie en een no-nonsense cultuur centraal staan. Wij geloven namelijk alleen in een samenwerking waarbij eerlijkheid boven alles gaat. Als ondernemer wil je het beste rendement uit je online marketing campagnes halen en dus meer klanten genereren. Wanneer je hier zelf niet over de juiste kennis beschikt of er gewoonweg de tijd niet voor hebt kan een SEA expert een uitkomst bieden. Daarnaast helpen we je ook om een weloverwogen keuze te maken tussen Google Ads en Microsoft Ads.

  Ons SEA team bestaat uit uitsluitend gecertificeerde professionals die niets liever doen dan het bouwen, optimaliseren en analyseren van online campagnes. Dit alles om meer omzet te generen voor onze klanten.

  Onze SEA experts zijn allemaal in het bezit van alle benodigde SEA diploma’s. Ieder jaar worden onze experts uitgedaagd om deze diploma’s te behalen. Ook biedt Google ons premium support voor al onze klanten. We zien onze klanten als onze vrienden en houden van een persoonlijke aanpak. Hoe deze aanpak precies in z’n werk gaat, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

  SEA campagne uitbesteden?

  Wil jij je zoekmachine adverteren uitbesteden? Dan gaan we graag voor je aan de slag. Wanneer je meer wilt weten over onze precieze aanpak, plannen we graag een geheel vrijblijvende afspraak met je in. Je kan bij PageBoss Marketing altijd terecht voor een goed gesprek en een lekker kopje koffie of thee. Wil je weten of je kansen laat liggen op het gebied van online marketing voor jouw bedrijf? Vraag dan een gratis en vrijblijvend gesprek aan.

  Google Ads uitbesteden?

  Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine. Door te adverteren via Google kun je dus een zeer groot publiek bereiken. Dat Google de meest gebruikte zoekmachine is zie je terug aan de kosten die per klik gevraagd worden. Deze kosten liggen namelijk een stuk hoger dan dat dit bij andere zoekmachines het geval is. Wij kunnen voor jou een geschikte Google Ads campagne opstarten. Samen met jou bepalen we namelijk welke fases van de Customer Journey belangrijk zijn. Wil jij jezelf geen zorgen hoeven maken over het zoekmachine adverteren van jouw bedrijf? Besteed je SEA dan uit aan PageBoss Marketing.

  Vraag een gratis consultancy aan t.w.v €119,-