Social Media
uitbesteden?

Begin je met LinkedIn, Instagram, Facebook of kies je toch voor een ander platform? Zal een campagne wel aanslaan? Hoe werken klikprijzen nu precies? Hoe weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Wil jij je social media campagnes graag uitbesteden en ben je op zoek naar een social media marketing bureau? Zoek dan niet verder want PageBoss Marketing is het marketingbureau wat je zocht.

Plan een gratis adviesgesprek
Xgp-XIhg4p-L5-V
Ontvang gratis social media advies t.w.v €129,-  In de spotlight

  Spreek potentiële klanten aan op Facebook, Instagram, Snapchat, Tiktok en LinkedIn en overtuig ze van jouw product of dienst. Adverteer op de plek waar jouw doelgroep het meest actief is.

  Doelgericht adverteren

  Wie wil jij bereiken met je product of dienst? Wij stellen heel exact je doelgroep samen op basis van locatie, demografische eigenschappen en interesses. Hierdoor betaal je alleen voor bezoekers die daadwerkelijk aansluiten bij jou bedrijf.

  Meetbaar en eerlijk

  Bij social media bureau Pageboss marketing doen we niet aan vage beloften of onduidelijke cijfertjes. Samen met jou stellen we meetbare doelstellingen op en sturen wij je maandelijks een rapportage toe.

  Wat onze klanten vertellen

  Het is fijn samenwerken met PageBoss. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en erg behulpzaam.
  Jan Pieter Koopman
  Jan Pieter Koopman
  2021-12-23
  Zij hebben onze nieuwe website gebouwd. In het proces hebben zij hun kennis goed gebruikt en ons geadviseerd wat goed was om te doen. Tijdens het bouwen van de site hebben wij tussentijds overleg gehad, zodat de site perfect aan onze wens zou voldoen. Dat is gelukt!
  MioX Reclame
  MioX Reclame
  2021-10-18
  Alles in huis waar je naar opzoek bent op het gebied van webhosting tot marketing. Onze samenwerking met PageBoss is vanaf moment één naar wens verlopen. Van realistische doelstellingen zetten tot kundig advies op het gebied waar dit nodig was.
  Mike Winterkamp
  Mike Winterkamp
  2021-10-16
  Jaap is echt top! Luistert goed naar je wensen, als er iets verbeterd moet worden is dat zo gepiept, is meedenkend en enthousiast. Mijn webshop opent later, dit was voor hem geen enkel probleem. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn kantoor is gezellig en echt zijn eigen plekje. Dat is voor klanten heel fijn!
  annelies van der linden
  annelies van der linden
  2020-10-29
  Bij Pageboss kan je voor alles voor je bedrijf terecht. Hij denkt met je mee, en altijd goed advies. Heeft de tijd voor je, en goed bereikbaar. Top zaak.
  Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
  Yo'rinMovement Body-, Mind- & Lifestyle Coaching
  2020-10-28

  Jan-Jaap

  Oprichter PageBoss, Social media specialist

  Meedenkend, resultaatgericht, toegankelijk en betrouwbaar. Je zal Jan-Jaap nooit betrappen op een slecht humeur. Onderbouwd door een doordachte social media strategie zorgt Jan-Jaap voor online succes. Proactief en altijd met een glimlach!

  Social Media
  beheer

  Pageboss kan het social media beheer volledig uit handen nemen. Hierdoor heb jij tijd voor dingen die er echt toe doen. In 7 jaar tijd hebben wij continu onze social media strategie geoptimaliseerd. Door je social media beheer uit te besteden aan een social media marketing bureau, kies je voor het beste van twee werelden:

  • Jij kunt je tijd besteden aan de dingen waar jij goed in bent. Hierdoor blijf je van optimale waarde voor je bedrijf;
  • Je social media budget wordt efficiënt besteed en levert je meer op dan dat het je kost.
  Ontvang gratis social media advies t.w.v €129,-

  Social media
  marketing bureau

  Pageboss is een social media bureau die samen met jou een strategie bepaald. De kenmerken van een social media campagne zijn:

  • Specifiek je doelgroep kiezen. Wil je bijvoorbeeld vrouwen tussen de 35 en 50 jaar targeten die interesse hebben in tennissen en in Zuid-Holland wonen? Dit is een kwestie van goed instellen.
  • Altijd een passend social media kanaal. Of je nu aan B2B- of aan B2C-marketing doet: social media geeft je de keuze uit verschillende platforms met elk hun eigen voordelen en gebruikersbestand.
  • Marketing op basis van slimme retargeting. Bereik mensen die je website al eerder bezochten en breng je producten of diensten nogmaals onder de aandacht.
  • Bereik mensen die je normaal niet bereikt. Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) moet je maar wachten totdat iemand op zoek gaat naar jouw diensten en op je advertentie klikt. Bij social media marketing kan jij de eerste stap zetten en in de spotlight komen terwijl je doelgroep wellicht alleen inspiratie aan het opdoen is.
  Ontvang gratis social media advies t.w.v €129,-